Copilăria mea în Sectorul 4, povestită de cea care mi-a dat viață

Ce am făcut în 7 luni de mandat pentru Sectorul 4
May 21, 2016
Scrisoare deschisă adresată Ministrului Mediului
May 23, 2016

Copilăria mea în Sectorul 4, povestită de cea care mi-a dat viață

Cu emoție, vă împărtășesc un cadou minunat care mi-a fost pregătit de mama: o serie de videoclipuri care relatează episoadele evoluției și ale vieții mele, începând din copilărie și până astăzi. Mama a susținut întotdeauna faptul că ar trebui să împărtășesc oamenilor detaliile copilăriei mele petrecute în Sectorul 4, tocmai pentru că faptul că, fiind născut, crescut, educat și trăind aici toată viața mea, am o legătură deosebită cu această comunitate, iar problemele lor sunt și problemele mele, implicit.

Din păcate, nu mi-am alocat niciodată timpul necesar creării unui astfel de material concret pe care să îl pun la dispoziția dumneavoastră. Iar asta, pentru că am preferat și prefer în continuare, să mă aflu printre oameni. Să îi ascult, să discutăm despre problemele pe care sectorul nostru le are, și să încercăm împreună să găsim cele mai eficiente soluții pentru acestea.

Cu toate acestea, nu pot să spun că nu mă bucur extraordinar de mult că mi s-a pregătit o asemenea surpriză frumoasă, pe care o împărtășesc cu dumneavoastră din tot sufletul.

Adesea sunt întrebat de ce vreau să fiu primar. Ce vreau să știți este că eu nu vreau să fiu ORICE primar, ci PRIMARUL SECTORULUI 4. Al comunității mele, cu care mă identific. Al oamenilor alături de care am crescut și m-am format ca om. Al locului unde am învățat, unde mi-am construit o familie și unde mi-am petrecut întreaga viață. Pentru că nimic nu este mai sincer decât dorința mea de a contribui la dezvoltarea locului și a comunității în care am trăit și unde continui să trăiesc, alături de familia mea.

Vă ofer spre vizionare o mică parte a poveștii vieții mele petrecută în Sectorul 4: momente din copilărie, povestite de cea care mi-a dat viață:

 

 

3 Comments

  1. florentina says:

    Am apreciat mereu ca desi puteati fi primarul oricarui sector, dvs ati ales sa slujiti sectorul in care ati copilarit si in care locuiti si acum cu familia. Meritati toata sustinerea noastra.

  2. Marian says:

    Ar fi fost aiurea daca ati fi candidat in alt sector decat 4

  3. florin says:

    Emotionant filmulet si sper sa aveti ocazia de a va ocupa asa cum trebuie de sectorul in care ati copilarit, bineinteles din functia de primar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *