Clarificări legate de activitatea din Parcul Orașelul Copiilor 

Mă văd nevoit să revin astăzi asupra unui subiect pe care l-am mai atins recent, respectiv să fac o serie de precizări legate de activitatea agenților economici din Parcul Orășelul Copiilor. Mai mulți cititori ai paginii mele de Facebook mi-au trimis mesaje în care afirmă că au auzit zvonuri referitoare la o concesionare sau chiar vânzare a parcului în discuție către o anume companie, zvonuri care nu doar că nu sunt adevărate, ci nu fac altceva decât să creeze tensiuni nejustificate. 

Prin urmare, țin să precizez foarte clar că acest subiect este unul fals. Nimeni, și subliniez asta, NU intenționează o astfel de acțiune, iar măsurile recente de suspendare temporară a activității unor agenți economici din Parcul Orășelul Copiiilor au fost luate numai și numai după ce controlul Primăriei de Sector și al altor autorități a relevat probleme grave în activitatea acestor firme. 

După cum știți deja, măsurile au fost luate pentru siguranța copiilor noștri, nu în beneficiul cuiva. Indiferent de zvonurile care circulă, vă rog să aveți încredere în decizile pe care le-am luat și le voi lua ori de câte ori siguranța micuților este pusă în pericol. În același timp, vreau să îi asigur pe cei care încă au îndoieli că pe măsură ce societățile care dețin aparatele de joacă finalizează demersurile de intrare în legalitate, acestea își vor putea relua activitatea.

Am respectat și voi repecta întotdeauna munca și eforturile pe care oamenii le fac pentru ca locul în care trăiesc să fie mai bun. Nu mi-aș permite niciodată să încalc acest principiu, mai ales în condițiile în care cunosc pe deplin eforturile pe care cei mai mulți dintre comercianții din Parcul Orășelul Copiilor le-au depus de-a lungul timpului.

6 Comments

 1. oana says:

  Eu am inteles de la inceput ca aceste masuri au fost luate pentru siguranta copiilor nostri si nu inteleg de ce oamenii au reactionat asa de urat la vestea suspendarii activitatilor din parc stiind care este motivul din spatele acestei decizii.

 2. mihaela says:

  Aveti tot respectul nostru pentru felul in care va faceti datoria in calitate de primar.

 3. florin says:

  Nu era necesar sa mai faceti aceste clarificari. Ati fost destul de explicit de la inceput si din pacate mereu vor fi oameni rai care sa starneasca tot felul de zvonuri. Ati facut un lucru foarte bun cand ati dispus sistarea temporara a activitatilor din parc.

 4. cristina says:

  Ati luat cea mai buna decizie in privinta activitatii desfasurate de agentii economici in parc, este foarte important ca toate aceste activitati sa se desfasoare legal si sa nu puna in nici un fel in pericol siguranta copiilor nostri.

 5. Simion Gabi says:

  Ce se poate face cu amfiteatrul din Sectorul 4!????? Am văzut zilele aceste locul si este intr o stare deplorabila…. Nu e păcat de o asemenea locație sa nu fie valorificata pentru locuitorii sectorului, si petrecerea timpului liber intr un mod cat mai plăcut posibil acolo!????

  • Daniel Băluță says:

   Bună ziua! Amfiteatrul nu se află în administrarea Sectorului 4. Am încercat să-l preluăm în administrare, însă până acum nu am avut parteneri de dialog din partea Primăriei Generale. Vom transmite propunerea și actualului primar, doamna Gabriela Firea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *