Bolarzi de granit pentru delimitarea spaţiilor verzi

Inactivitatea autorităţilor, principala cauză a nefuncţionalităţii oraşului
February 4, 2016
Bilanţul ISU
February 4, 2016

Bolarzi de granit pentru delimitarea spaţiilor verzi

Nerespectarea legilor constituie impedimentul cel mai mare în calea dezvoltării. Prin urmare, trebuie luate măsuri de fiecare dată când este constatată o neregulă.

În urma mai multor sesizări, am decis că montarea unor bolarzi de granit pe porţiunea cuprinsă între Spitalul ”Sfântul Ioan” şi Spaiul Unirii, inclusiv, pe ambele sensuri, este iminentă, pentru delimitarea spaţiilor verzi. Acest fapt este cauzat de parcarea ilegală pe marginea drumului, ce duce la ingreunarea traficului. Distanţa dintre bolarzi este de 1.5 metri. Pentru început au fost montaţi bolarzi în zona Târgului Vitan, lăsând câteva spaţii, pentru ca maşinile parcate acolo să poată ieşi, însă, în cel mai scurt timp, vor fi montaţi şi restul bolarzilor pe întreaga porţiune mai sus menţionată.

3 Comments

 1. Bogdan says:

  Buna ziua

  A trecut o luna de la acest articol. Cred ca ar fi oportuna instalarea bolarzilor pe toata lungimea. Masinile nu au disparut de acolo, dimpotriva, incet, incet apar mai multe, inclusiv in zona intersectiei de la Targul Vitan.
  De asemenea ar fi imbucurator daca cei de la Politia Locala si-ar face treaba duminica in ziua targului. Momentan doar i-am vazut in masina de politie parcata tot pe trotuar, stand degeaba.

  • Daniel Băluță says:

   Mulțumesc pentru mesaj! Am cerut deja conducerii Poliției Locale să ia măsuri în legătura cu situația pe care mi-ati prezentat-o.

 2. florin says:

  Ati facut un lucru bun ca ati montat acei bolarzi de granit pentru delimitarea spatiilor verzi . Ar fi necesar sa instalati si in alte zone dar sunt sigur ca o veti face cand veti avea timp .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *