Inactivitatea autorităţilor, principala cauză a nefuncţionalităţii oraşului

Stop mizeriei și haosului din zona Târgului Vitan
February 3, 2016
Bolarzi de granit pentru delimitarea spaţiilor verzi
February 4, 2016

Inactivitatea autorităţilor, principala cauză a nefuncţionalităţii oraşului

Consider că una dintre problemele majore cu care se confruntă Capitala este incapacitatea Primăriei Generale de a rezolva problemele cu care se confruntă comunitatea.

Un exemplu relevant în acest sens este Centrul Vechi. Acesta, cu toate că, teoretic, a fost într-o continuă dezvoltare, acum este închis în mare parte. Aceeaşi problemă poate fi constatată şi în zona Rondului Coşbuc. Aici, o mulţime de case sunt lăsate să se degradeze până când se prăbuşeşc, chiar de către proprietarii lor, fiind locuite doar de oamenii fără adăpost, fără ca Primăria Generală să ia vreo măsură în acest sens. Prin urmare, ipocrizia ce roieşte în jurul acestor situaţii denotă într-un mod cât se poate de clar atitudinea Primăriei Generale faţă de locuitorii oraşului şi de nevoile lor.

O altă problemă elementară pentru care nu au fost găsite încă soluţii este traficul din Piaţa Sudului.

Mi se pare de-a dreptul blamabil că avem nevoie de un an pentru a muta utilităţile, fiindcă nu există cadastrul acestora, că amânăm până şI cele mai banale şedinţe în care ar fi trebuit să discutăm, în vederea găsirii unor soluţii pentru a îmbunătăţi calitatea vieţii cetăţenilor.

Nu voi înţelege şi nu voi fi niciodată de acord cu inacţiunea de care dau dovadă autorităţile. Trebuie luate urgent măsuri pentru a dezvolta şi exploata potenţialul acestui oraş.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *