SkirtBike – o paradă a doamnelor și domnișoarelor, pe… bicicletă

Am stat de vorbă cu angajații Vel Pitar
May 14, 2016
10 kilometri de piste pentru biciclete vor fi amenajate în Sectorul 4
May 16, 2016

SkirtBike – o paradă a doamnelor și domnișoarelor, pe… bicicletă

Am deosebita plăcere de a vă anunța că astăzi, începând cu orele 17:00, Parcul Lumea Copiilor din Sectorul 4 este gazda celei mai mari comunități a biciclistelor din România. Sub genericul ”SkirtBike”, evenimentul se constituie sub forma unei parade destinate exclusiv doamnelor și domnișoarelor care îndrăgesc frumosul, mișcarea și mersul pe bicicletă.

Voi fi prezent la eveniment pentru a da startul promenadei ce va avea drept traseu intrarea în parcul Lumea Copiilor – Bulevardul Tineretului – Bulevardul Dimitrie Cantemir – Piața Unirii – Bulevardul I.C. Brătianu – Piața Universității – Bulevardul Carol – Bulevardul Pache Protopopescu – Piața Iancului – Șoseaua Mihai Bravu – Calea Văcărești – Bulevardul Tineretului – Parcul Lumea Copiilor.

Cele peste 1200 de doamne și domnișoare vor pedala, la unison, îmbrăcate în ținute elegante, totul având drept scop transmiterea mesajului de emancipare a femeilor în societatea modernă și contemporană, dar și promovarea unui mijloc alternativ de transport. Am încredere că acest eveniment are capacitatea de a seta un nou trend printre bucureșteni – un trend al stilului de viață sănătos și al protejării mediului înconjurător.

Parada nu este singurul lucru pe care îl veți regăsi. În cadrul festivalului, sunt pregătite pentru dumneavoastră numeroase concursuri cu premii, tombole, biciclete și accesorii în temă, care vă sunt oferite spre vânzare de către expozanți. Nu în ultimul rând, festivalul se încheie cu un concert.

 

3 Comments

  1. mihaela says:

    Am participat si eu la acest eveniment si vreau sa va felicit ca ati venit si ati discutat cu noi atat de relaxat si despre toate proiectele despre care am vrut noi sa discutam. A fost un eveniment foarte reusit.

  2. Ioana says:

    Bravo domnul primar, mi-a plăcut evenimentul și dvs v-ați comportat frumos. O să vă susținem pe 5 iunie.

  3. diana says:

    A fost o incantare sa particip la un astfel de eveniment, chiar daca doar in calitate de spectator. Sper sa mai organizati astfel de parade mai ales ca dincolo de frumusetea doamnelor, incurajam sportul si protejarea mediului inconjurator.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *