Semnați petiția “Locuitorii sectorului 4 București cer respect din partea Enel și Luxten”

În calitate de primar al sectorului 4 București protestez public față de modul în care companiile Enel și Luxten se raportează la cetățenii care își plătesc lună de lună facturile. Cele două companii sfidează locuitorii sectorului 4 din cartierul Tineretului întrerupând iluminatul stradal și ducându-ne cu gândul la vremuri de tristă amintire.

Acest lucru pune în pericol siguranța cetățenilor din Sectorul 4 și confortul acestora. În anul de grație 2016, nu mai putem accepta astfel de practici care nu au nimic de-a face cu civilizația și cu grija și respectul pentru cei care plătesc promt facturile.

Iată de ce cer locuitorilor sectorului 4 să mi se alăture în acest demers și să semneze petiția online, pe care am lansat-o în această dimineață.

Cei care sunt hotărâți să ia atitudine sunt rugați să semneze petiția “Locuitorii sectorului 4 București cer Enel și Luxten respect”, care poate fi găsită la adresa: https://petitieonline.net/petitie/31705145

2 Comments

 1. vasile says:

  Ma gasdesc sa depun in urmatoarele zile o sesizare la DNA privind calculul pretului anvelopari blocurilor
  De ce se calculeaza la suprafata totala a apartamentului? si nu la suprafata exterioara a apartamentului, adica exact cat cimenet si polistiern se monteaza
  Mie personal mi se pare FURT PE FATA

  Asta un aspect. al 2 este ca sunt fire cu fix 3 muncitori, unu era un semi boschetar al 2 e tot asa un vecin mai pensionar nu stiu exact ce invarteste dar e un vecin si altu tot asa intre 55-60 de ani.

  Astia lucreaza la mine la bloc. Iar de la 45lei in primavara acum a ajuns la 70 lei pe luna.

  • Daniel Băluță says:

   Bună ziua! Trăim într-o țară libera și puteți apela la orice instituție doriți.
   Costurile de anvelopare se calculează raportat la cota indiviză întrucât lucrarea de reabilitare nu presupune doar placarea cu polistiren, ci și multe altele, inclusiv pe spațiile comune (țevi, terase, subsoluri). Cât privește numărul de muncitori, Primăria nu poate impune un număr minim și nici să verifice pregătirea acestora, atât timp cât societatea respectă standardele de calitate ale lucrării și se încadrează în termenii prevăzuți în contract. Vă doresc o zi bună!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *