Polițiștii locali confirmă încrederea pe care ne-o acordă locuitorii sectorului 4 – au capturat un infractor periculos

Am solicitat Primăriei Generale să ne dea în administrare amfiteatrul din Parcul Lumea Copiilor
September 20, 2016
Semnați petiția “Locuitorii sectorului 4 București cer respect din partea Enel și Luxten”
September 23, 2016

Polițiștii locali confirmă încrederea pe care ne-o acordă locuitorii sectorului 4 – au capturat un infractor periculos

Polițiștii locali ai sectorului 4 dovedesc, încă o dată, că își canalizează toate eforturile pentru menținerea unui climat de liniște și de siguranță în sectorul nostru.

Ieri seară, patru agenți au capturat și predat polițiștilor de la Secția 15 un bărbat căutat pentru mai multe tâlhării. În momentul imobilizării, aceasta avea asupra lui un cuțit pe care îl folosise pentru a amenința o femeie.

Polițiștii Locali care au acționat sunt Dobre Alin Mihai, Petcu Adrian, Mircioagă Gheorghe și Bucoveanu George Cristian.politie-locala-s4

Îi felicit pe colegii de la Poliția Locală și îi asigur că vor avea tot suportul meu pentru a-și desfășura activitatea în sprijinul comunității noastre. De asemenea, aceștia au primit felicitări și din partea poliției naționale.

Acestea sunt momentele în care reușim să confirmăm încrederea pe care locuitorii sectorului 4 ne-o acordă, după cum ne arată cifrele sondajul Avangarde, conform căruia 54% dintre cetățenii sectorului 4 se simt în siguranță acasă și pe stradă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *