Școlile din Sectorul 4 l-au omagiat, în premieră, pe marele sculptor Constantin Brâncuși

Cu ocazia aniversării a 140 de ani de la nașterea marelui sculptor român Constantin Brâncuși, toate instituțiile de învățământ din Sectorul 4 l-au celebrat pe părintele sculpturii moderne, aflat în topul celor mai mari artiști ai lumii.

Evenimentul a avut o încărcătură simbolică și emoțională profundă, desfășurându-se sub forma unei ore speciale dedicată lui Brâncuși. Elevii și profesorii deopotrivă l-au omagiat pe cunoscutul artist român prin activități cultural educative menite să aducă în atenția tinerilor detalii relevante despre viața și opera acestuia.

Am inițiat acest demers datorită importanței pe care consider că trebuie să o acordăm cultivării tinerilor în materie de cultură, prin educație. Cu sprijinul Inspectoratului Școlar al Sectorului 4, am reușit să mobilizăm toate instituțiile de învățământ din sector, care s-au organizat exemplar și le-au oferit elevilor o oră aparte. Felicit profesorii și elevii implicați, și mulțumesc, încă o dată, tutror celor care m-au susținut în realizarea acestui demers.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *