Polițiștii locali Sector 4 acționează în mai multe intersecții din Sector pentru fluidizarea traficului

Fac un apel către cetățenii sectorului 4 să nu mai arunce deșeuri la colț de stradă
October 8, 2016
Locuitorii din Sectorul 4 pot depune cereri pentru acordarea ajutoarelor de căldură
October 12, 2016

Polițiștii locali Sector 4 acționează în mai multe intersecții din Sector pentru fluidizarea traficului

Ploile abundente din ultimele zile au îngreunat traficul, nu doar în Sectorul 4, ci în majoritatea zonelor importante din Capitală și se pare că și în următoarele zile vom avea parte de averse, după cum ne anunță meteorologii. Vă informez cu această ocazie că agenții Poliției Locale Sector 4, Serviciul Rutier, sunt la datorie indiferent de vreme, pentru a veni în sprijinul dumneavoastră, al cetățenilor sectorului 4, pietoni și conducători auto deopotrivă.

Astfel, zilnic, începând cu orele 6.50 dimineața, minim două ore pe zi, agenții locali de la serviciul rutier sunt prezenți în cele mai aglomerate zone din sector pentru a dirija traficul și a descongestiona circulația rutieră.

Zonele unde acționează polițiștii locali sunt: intersecțiile Șoseaua Olteniței cu Șoseaua Giurgiului (la cimitirul Bellu), Calea Șerban Vodă cu Șoseaua Viilor și Calea Șerban Vodă cu strada Cuțitul de Argint. Și pentru că știu că mă veți întreba de ce nu găsiți polițiști locali care să dirijeze circulația și la Piața Sudului, trebuie să știți că agenții noștri nu pot interveni aici pentru că în zona respectivă nu au competențe legale.

Pe de altă parte, fac un apel către toți conducătorii auto care tranzitează intersecțiile la care am făcut referire mai sus să respecte semnalele polițiștilor locali Sector 4, pentru că aceștia se află pe teren doar pentru a-i ajuta.

3 Comments

 1. Alex says:

  Ar fi mai eficienta pentru fluidizarea traficului sanctionarea celor care opresc/stationeaza neregulamentar in intersectii si in apropierea acestora, in special pe banda pentru viraj dreapta, in statiile RATB, in zona trecerilor de pietoni etc. Pentru disciplina in trafic este nevoie de sanctiuni, nu de “dirijori”. Si în plus fata de asta, incasarile la bugetul local ar putea fi folosite pentru alte investitii. Va multumesc.

 2. Catalina Sonohat says:

  Buna dimineata, as avea 2-3 sugestii, din care una ar putea avea aplicabilitate imediata. Este legat de traficul sufocant care s-a format mai nou pe strada Resita-Izvorul Rece-Nitu Vasile (generat de deschiderea partiala a pasajului).
  Momentan o voi expune pe prima: toti cei care mergem cu autobuzul 381 suntem sufocati (aglomeratie extrema), iar dupa statia Izvorul Rece nu prea mai poate urca nimeni, ceea ce genereaza multa frustrare si agresivitate. Cum majoritatea coboara la statia Piata Sudului (deci nu se impune un trafic mai ridicat al aut. 381) puteti analiza posibilitatea de a extinde cu o statie traseul troleibuzului 77? Am inteles ca pana la deschiderea lucrarilor de la pasaj traseul lui initial se extindea pana la Piata Sudului. Si oricum linia 77 merge mai mult goala, am eficientiza maxim traficul.
  Daca rutele de autobuz nu intra in competenta PS4, catre cine trebuie sa facem cerere?
  Va multumesc pentru amabilitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Daniel Baluta