Fac un apel către cetățenii sectorului 4 să nu mai arunce deșeuri la colț de stradă

Eforturile noastre de a avea un sector curat vor fi în zadar dacă nu vom întelege că trebuie să respectăm reguli minime de igiena și, până la urmă, de bun simț. Oricât am insista la firma care se ocupă de salubrizare în sectorul 4, nici lucrătorii acesteia nu pot avea randamentul pe care îl pretindem dacă nu îcercăm să menținem curățenia.

Chiar dacă Politia Locală este împuternicită să îi amendeze pe cei care depozitează gunoiul altundeva decât în locurile special amenajate, mulți dintre cetățenii sectorului 4 continuă să arunce deșeuri la colț de stradă și se expun atât pe ei, cât și pe copiii lor riscului de a se îmbolnăvi. În plus, transformă locul în care trăim într-o groapă de gunoi.

Colegii mei  întâlnesc zilnic situații precum cele din imaginile de mai jos, iar acest lucru nu mai poate fi tolerat.

Fac un apel la adresa tuturor cetățenilor care constată astfel de încălcări ale legii să le sesizeze Poliției Locale la numărul de telefon 021.9441.

2 Comments

  1. Florin says:

    N-ar putea fi puse containere pentru colectare selectivă la orice scară de bloc să fie ușor pentru orice locuitor de bloc să recicleze?

    • Daniel Băluță says:

      Bună ziua! În scurt timp voi avea vești bune pe acest subiect. Permiteți-mi însă să aștept până când totul va fi pus la punct.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *