Funcția de primar nu oferă o poziție privilegiată, ci este un job plin de responsabilitate

Ce putem vizita în Sectorul 4?
March 21, 2016
Bruxelles – teroare și neputință
March 23, 2016

Funcția de primar nu oferă o poziție privilegiată, ci este un job plin de responsabilitate

Am acordat, recent, un interviu jurnaliștilor de la PSnews, pe o temă la care mulți dintre cititorii acestui blog au făcut referire direct sau indirect: candidatura mea la Primăria Sectorului 4, din partea Partidului Social Democrat. Cred că un astfel de interviu este de natură să clarifice mai multe multe aspecte legate de activitatea mea de până acum, în funcția de primar interimar al Sectorului 4, cât și motivele care stau la baza desemnării mele în rolul de candidat la Primăria Sectorului 4.

Despre acestea puteți citi, însă, în interviul citat al sfârșit. Aș vrea să reconfirm totuși și aici, pe blog, faptul că nu sunt în campanie electorală și că principala mea preocupare este aceea de a găsi și aplica noi soluții pentru problemele importante ale locuitorilor din Sectorul 4, unde m-am născut și am crescut. Faptul că încerc permanent să vă informez în legătură cu evoluția unor proiecte demarate deja și, în aceeași măsură, în legătură cu dificultățile pe care le întâmpin eu și echipa mea din primărie, mi se pare un lucru care intră în atribuțiile oricărui edil responsabil, aflat în poziția mea. Ceea ce mi se pare foarte important este că am reușit deja să creionez în cadrul Primăriei Sectorului 4 un alt tip de management, unul performant și capabil să reacționeze rapid în funcție de nevoile locuitorilor din Sector. Așa cum am spus și în discuția cu jurnaliștii de la PSnews, consider că „funcția” de primar îți permite să pui experiența personală în slujba oamenilor. Iar acest aspect este cel mai important.

Vă invit să citiți integral interviul, aici: http://psnews.ro/daniel-baluta-despre-culisele-desemnarii-sale-la-primaria-sectorului-4-si-presupusele-legaturi-cu-lumea-interlopa-exclusiv-interviu-119435/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *