Debutul Festivalului Iubirii din Sectorul 4 a avut loc de Dragobete

În peisajul sărbătorilor care celebrează iubirea, în lunile februarie și martie, un Festival al Iubirii se încadrează perfect. Tocmai de aceea, alături de colegii mei de la Primăria Sectorului 4, am luat inițiativa de a organiza o primă astfel de ediție. Astfel, începând de astăzi, 24 februarie, și până în 8 Martie, aleea de acces în Parcul Lumea Copiilor va servi drept loc de relaxare și bucurie pentru toate cuplurile îndrăgostite care își doresc să își petreacă timpul într-un spațiu și într-o atmosferă special destinată iubirii.

Începând de astăzi, și până în 8 martie, în intervalul 10:00 – 22:00, sunteți așteptați pe aleea de acces în Parcul Lumea Copiilor, cu cele mai diverse surprize și momente artistice pregătite special pentru a celebra iubirea și primăvara. Căsătoriile pentru o zi, întâlnirile cu Cupidon, fântâna de ciocolată, vinul „Te iubesc”, statuile vivante și portretele în creion oferite în mod gratuit de către organizatori sunt la ordinea zilei; iată cum, preț de câteva ore, tu și persoana iubită puteți petrece momente de neuitat într-un cadru relaxat și romantic.

Adăugăm acestor activități și concursurile creative și tombolele, pentru care am pus la bătaie premii atractive. Iar finalul festivalului îl va aduce pe scenă pe cunoscutul artist Vali Crăciunescu.

Am fost foarte încântat de felul în care a decurs debutul festivalului, care a avut loc astăzi, la orele 14:00, și îi îndemn pe toți locuitorii Sectorului 4 să își ia perechea și să vină la festival, în următoarele 2 săptămâni. Orice ocazie care ne scoate din cotidian și ne ajută să ne luăm gândul de la problemele de zi cu zi este binevenită.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *