De Ziua Îndrăgostiților, 14 cupluri și-au unit destinele

Aprobarea proiectului de buget
February 12, 2016
Întâlnire cu președinții Asociațiilor de Proprietari din Sectorul 4
February 14, 2016

De Ziua Îndrăgostiților, 14 cupluri și-au unit destinele

Celebrarea iubirii a ajuns și în instituția Primăriei Sectorului 4. Prilej de bucurie atât pentru mine, în calitate de Primar, cât și pentru fericitele cupluri, familia și prietenii lor, oficierea căsătoriilor în preajma Sfântului Valentin ne bucură sufletele și ne reamintește de aspectele frumoase ale vieții și ale lumii. Indiferent de probleme, dragostea rămâne întotdeauna un reper al frumosului, armoniei și perfecțiunii.

Astăzi, sâmbătă, 13 februarie anul curent, am avut plăcerea și onoarea de a oficializa cununiile a nu mai puțin de nouă cupluri care au ales să își unească destinele tocmai în ajunul Zilei Îndrăgostiților. Oficiul Stării Civile al Primăriei Sectorului 4 a devenit leagănul jurămintelor iubirii eterne, prin prezența fericitelor cupluri care au ales să înceapă o nouă etapă în viața lor tocmai în această perioadă specială.

Nu mă mulțumesc prin a le ura praspeților căsătoriți doar „Casă de piatră!”, și vreau să adaug acestei clasice urări, din tot sufletul, cele mai sincere gânduri: le doresc să aibă parte de o viață lungă și senină împreună, să se bucure de sprijinul partenerilor, să își construiască o familie pe care să o prețuiască și prin care să se dezvolte pe ei înșiși; le doresc să aibă parte de multă prosperitate, înțelegere și împliniri atât spirituale, cât și materiale. Îmi doresc ca aceste cupluri, indiferent de încercările prin care vor trece, să nu uite că și-au unit destinele din dragoste, și că toleranța, sprijinul reciproc și înțelegerea sunt ingredientele unei căsnicii perfecte și de lungă durată.

Le-am oferit fericitelor cupluri proaspăt căsătorite și diplome de îndrăgostiți, care să le amintească, la nivel simbolic, că și-au jurat iubire veșnică într-o perioadă specială, care cu siguranță își va pune amprenta asupra evoluției și a căsniciei lor.

Îmi doresc ca, peste 50 de ani, să mă revăd cu acești tineri la aniversarea nunții de aur, și să îi regăsesc la fel de îndrăgostiți ca și astăzi.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *