Cum trebuie să procedați pentru înscrierea blocurilor în programul de reabilitare termică

Despre demararea lucrărilor de reabilitare termică în Sectorul 4
March 14, 2016
Am demarat studii de amplasament pentru parcări pe întreaga suprafață a Sectorului 4
March 16, 2016

Cum trebuie să procedați pentru înscrierea blocurilor în programul de reabilitare termică

Pentru că foarte mulți dintre dumneavoastră mi-ați trimis mesaje cu întrebări legate de reabilitarea termică a blocurilor din Sectorul 4, am ales să vă scriu din nou pe această temă, pentru că se impun niște precizări importante. Din mesajele pe care le-am primit, și pentru care vă mulțumesc, am observat că mulți dintre dumneavoastră nu știți cum să verificați dacă imobilul în care locuiți are sau nu dosarul de reabilitare depus la Primărie. Cea mai simplă metodă și cea mai la îndemână este să întrebați președintele asociației de proprietari sau locatari dacă și când a fost depus dosarul. Precizez încă o dată că ordinea în care intră în lucrări blocurile înscrise în program este gândită după regula “primul venit, primul servit”.

În cazul în care blocul în care locuiți nu a fost înscris încă în programul de reabilitare, dar se întenționează acest lucru, atunci asociația de proprietari / locatari va avea nevoie de următoarele acte:

– Cerere de înscriere în programul local, adresată primarului, semnată de președintele asociației de proprietari;

– Hotărârea adunării generale a proprietarilor;

– Lista proprietarilor;

– Destinația spațiilor din imobil;

– Contractul de mandat încheiat între cele două părți;

 

Odată ce aveți aceste acte acte nominalizate mai sus, dosarul este complet și poate fi depus la registratura Primăriei de Sector, în atenția Direcției de Investiții.

Așa cum am mai spus și cu alte ocazii, cele 155 de blocuri la care demarează reabilitarea termică în această perioadă fac parte dintr-un prim tronson de imobile ce vor fi anvelopate. Lista, pe care am și publicat-o pe blogul meu, va fi completată pe măsură ce se va obține acordul tuturor proprietarilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *