Cum avansează lucrările de la Piața Sudului, după ce Răzvan Sava și-a amenajat birou în zonă?

Subiectul lucrărilor de la Piața Sudului ne presează de foarte mult timp, și nu este pentru prima (și poate nici pentru ultima dată) când îl aduc în discuție.

Ultima noutate legată de stadiul lucrărilor de la pasaj este legată de faptul că Răzvan Sava, Primarul Interimar al Capitalei, și-a amenajat un birou în zona Piața Sudului, totul cu scopul de a monitoriza personal activitatea lucrătorilor de la pasaj și de a se asigura că totul funcționează așa cum se cuvine. E de înțeles decizia acestuia, având în vedere presiunile care s-au pus asupra Primăriei Capitalei de către cetățeni, și ținând cont de faptul că în aproximativ două luni se atinge termenul limită pentru finalizarea lucrărilor. La prima vedere, nu putem decât să ne bucurăm pentru această inițiativă, însă:

Ieri, a fost realizat un mterial video care surprinde stadiul lucrărilor de la pasaj după declarațiile și determinarea lui Răzvan Sava de a verifica personal felul în care evoluează lucrurile. După cum puteți observa, nu s-a schimbat absolut nimic, iar dată fiind situația, tind să cred că este aproape imposibil ca termenul de finalizare al lucrărilor să fie respectat. În acest context, nu știu dacă domnul Sava este conștient de faptul că soluția amenajării unui birou la Piața Sudului nu dă rezultate și că ar trebui să adopte ceva mai eficient. Pentru că exasperarea oamenilor crește, iar termenul limită este foarte aproape.

Vă las pe dumneavoastră să trageți singuri concluziile, după ce urmăriți video-ul de mai jos:

 

1 Comment

  1. adrian says:

    Multumim pentru acest filmulet dar stiam deja ce urmareste Sava cu tot acest tam-tam. Era de asteptat ca toata povestea cu biroul amenajat de el in zona ca sa monitorizeze lucrarile si muncitorii a fost facuta doar pt a impresiona oamenii slabi care nu pot vedea nimic dincolo de vorbe. Trecem zilnic prin zona si vedem in ce stare deplorabila se afla acest pasaj si cu siguranta va dura minim un an pana va fi gata si nu 2 luni cum incearca domnul Sava sa ne fraiereasca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *