Ce am discutat la Ediția de Seară de pe România TV, cu Victor Ciutacu?

Duminica trecută am fost invitat la emisiunea Ediția de Seară de pe România TV, cu Victor Ciutacu.

Printre multe alte lucruri, am discutat îndeosebi despre intenția mea de a candida la Primăria Sectorului 4 și despre felul în care eu văd lucrurile în acest sens. Sunt conștient de faptul că Sectorul 4 a trecut prin foarte multe schimbări în ultima perioadă, cauzate de evenimente tragice, iar în momentul de față insistuția Primăriei se află într-o poziție deosebit de sensibilă.

Trăiesc, însă, cu speranța că ne putem reveni și sunt motivat de faptul că îmi doresc, pentru copilul meu, o lume mai bună. Și cred că fiecare dintre dumneavoastră gândește astfel.

Un alt subiect asupra căruia foarte mulți dintre dumneavoastră își pun întrebări în ultima perioadă și despre care am discutat în emisiune este legat de retrocedările din Parcul Tineretului. În această privință, nu pot să vă spun decât că la momentul actual, nu facem decât să ne raportăm la hotărârile judecătorești existente. Este deosebit de important ca subiectele de acest gen să fie discutate instituțional, evitând spectacolele – poate că acesta este și suflul nou de care politica românească are nevoie.

1 Comment

  1. florin says:

    V-am urmarit cu mare interes la emisiunea lui Ciutacu si m-ati facut mandru ca m-am gandit sa va votez. Doar dvs puteti ajuta sectorul 4 sa isi revina dupa schimbarile tragice prin care a trecut in urma cu cateva luni. Aveti niste proiecte de interes major pentru sectorul nostru iar demersurile pe care ati inceput sa le faceti de cand ati ajuns in scaunul de primar interimar ne fac sa va votam cu ochii inchisi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *