CSM București câștigă Liga Campionilor – o victorie istorică pentru sportul românesc

50 de dispensere pentru posesorii de câini vor fi instalate în Sectorul 4
May 8, 2016
Cum a fost la prima dezbatere electorală din această campanie?
May 10, 2016

CSM București câștigă Liga Campionilor – o victorie istorică pentru sportul românesc

Nu cu foarte mult timp în urmă, scriam despre eșecul echipei de gimnastică a României, susținând că gimnastele noastre merită, în ciuda rezultatelor supărătoare, aprecierea și sprijinul nostru moral după înfrângere. Iar acum câteva zile deplângeam moartea camerunezului Patrick Ekeng. Duminică, însă, după două evenimente tragice în sportul românesc, am avut toate motivele din lume să ne bucurăm, pentru victoria CSM București.

Echipa de handbal feminin CSM București a reușit să obțină o performanță excepțională la Budapesta, câștigând Liga Campionilor. Într-un meci extrem de palpitant și strând, româncele au reușit să marcheze în ultimele zece secunde, după ce timp de două reprize și-au ținut telespectatorii și fanii în suspans. Determinarea și pasiunea pe care fetele noastre le-au depus în meciul de la Budapesta le-a adus și o victorie binemeritată, cu care România se mândrește. Aveam nevoie de așa ceva, în lumina evenimentelor tragice din sportul românesc din ultima perioadă.

Am convingerea că meciul de la Budapesta care le-a adus victoria handbalistelor de la CSM București va rămâne istorie în sportul românesc, și profit și de această oportunitate pentru a le felicita pe fetele care ne-au adus un trofeu ce se măsoară în entuziasm și mândrie pentru fiecare dintre noi.

Le urez cât mai multe victorii similare, cel puțin la fel de multă determinare, pasiune și implicare de care au dat dovadă și până acum!

1 Comment

  1. andra says:

    Ce performanta exceptionala au obtinut fetele astea, o victorie istorica pentru sportul romanesc si cu toate astea se vorbeste atat de putin despre ele….Insa dvs ca de obicei sunteti alaturi de sportivi atat la bine cat si la rau si asta spune multe despre dvs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *