Ce voi face pentru tine, în Sectorul 4?

Cea mai frecventă întrebare pe care o primesc în ultima perioadă se referă la ce mi-am propus să fac pentru Sectorul 4. Știu că pentru locuitorii Sectorului 4, inclusiv pentru mine, acțiunile primează în fața vorbelor și a promisiunilor.

Iar în cele aproape șapte luni de mandat, timp în care am ocupat funcția de primar interimar, m-am străduit să vă demonstrez că sunt un om al acțiunilor, care face mai multe, în loc să promită mai multe. Știm cu toții că situația Sectorului 4 a fost una foarte fragilă din punct de vedere amdinistrativ în momentul în care am preluat interimatul. De aceea, nu mi-a fost deloc ușor să pun pe picioare multe dintre proiectele pe care deja le-am inițiat.

Un exemplu relevant în acest sens este proiectul de reabilitare termică, în privința căruia am efectuat toate demersurile pentru a fi inițiat. Și a început în forță, după opt ani în care nu s-a făcut nimic în acest sens în Sectorul 4.

Mi-am propus să vă explic foarte pe scurt lucrurile pe care vreau să le fac pentru dumneavoastră, în Sectorul 4. Și vă invit să vă alăturați mie, într-un proiect de suflet: dezvoltarea sectorului nostru pentru un viitor mai bun. Pentru noi, pentru copiii noștri.

5 Comments

 1. marius says:

  Aveti proiecte destul de ambitioase si cel mai mult imi place ca puneti accent pe infrastructura sectorului si pe viitorul tinerilor. Sper sa aveti ocazia sa si duceti pana la capat toate aceste proiecte.

 2. lucian says:

  Noi cei care suntem oameni corecti am vazut deja cate ati facut pentru noi si va apreciem pentru asta si nu mai aveam nevoie de o lista cu ce veti face pentru noi. Faptele dvs din aceste 7 luni ne-au dovedit ca sunteti un om care prefera sa faca multe in loc sa promita multe si pentru acest lucru aveti toata stima noastra.

 3. diana says:

  Am mare incredere in dvs ca veti duce aceste proiecte pana la capat, ne-ati demonstrat ca puteti face asta si stiu ca nu ne veti dezamagi.

 4. dani says:

  Pe Calea Șerban Vodă când încep lucrările de modernizare a căilor de rulare și a celor 5 peroane cu bănci,cu copertine și cu balustrade de protecție?

  • Daniel Băluță says:

   Bună ziua! Din nefericire, nu vă pot da eu detalii pe acest subiect, întrucât este vorba despre lucrări ale RATB, societate care se află în subordinea Primăriei Capitalei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *