Am rămas plăcut surprins după vizita la Târgul Oferta Educațională

În urmă cu două zile, am avut plăcerea de a vizita Târgul Oferta Educațională, organizat la intrarea Gheorghe Șincai din Parcul Tineretului.

Vizita aceasta m-a impresionat profund, în primul rând datorită faptului că am observat un număr impresionant de elevi care au ales să participe la eveniment, fapt care denotă interestul acestora pentru alegerea informată a instituției de învățământ în care își vor petrece următorii patru ani.

Nici mai mult nici mai puțin de 112 licee din Capitală sunt prezente la eveniment pentru a-și expune ofertele prin intermediul celor mai importante realizări ale instituției pe care o reprezintă, într-o manieră creativă, originală și atractivă pentru vizitatori.

Atât elevii, cât și părinții pot beneficia de consiliere în privința procedurii de înscriere la liceu și a oportunităților pe care le au la dispoziție.

Evident, printre cele 112 de licee se numără și instituții din Sectorul 4, astfel că vă invit să vizitați și să le analizați ofertele educaționale pentru copiii dumneavoastră.

Până vineri, 20 mai, aveți ocazia de a participa la eveniment în intervalul orar 10:00 – 18:00, accesul fiind liber.

 

1 Comment

  1. diana says:

    A fost si fiica mea la acest targ si a fost surprinsa de ofertele educationale, atat de surprinsa incat nu a stiut ce sa aleaga. De asemenea a fost surprinsa sa vada cat de deschis ati fost cu elevii si cata atentie le-ati acordat lor si proiectelor lor de viitor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *