Am dispus continuarea măsurilor anticaniculă în Sectorul 4

Iată că nu scăpăm de caniculă pe cât de repede speram. În acest context, vreau să vă informez că am dispus continuarea măsurilor pentru a-i ajuta pe bucureșteni să treacă mai ușor peste problemele cauzate de temperaturile ridicate și disconfortul termic.

Colegii mei sunt din nou pe teren, în diferite zone ale Sectorului 4, pentru a oferi apa trecătorilor și a le fi alături celor cărora căldura le pune probleme.

De asemenea, vă reamintesc de cele 6 puncte de prim ajutor pe care le-am deschis încă de săptămâna trecută. Acestea sunt amplasate în 6 puncte de pe raza Sectorului 4, în locuri cu trafic pietonal intens: Piața Progresul, Metrou Tineretului, Metrou Brâncoveanu, Piața Sudului, Intersecția Big Berceni și Piața Străduinței și funcționează zilnic, între orele 10:00 și 18:00. Punctele de prim ajutor sunt dotate cu aer condiționat, apă, toaletă, utilități, trusă medicală, tensiometru, masă, scaune, dozator cu apă potabilă și pahare de unică folosință.

Nu în ultimul rând, colegii de la Rebu vor uda, după ora 21:00, arterele intens circulate din Sectorul 4.

5 Comments

 1. oana says:

  Un gest foarte frumos care ne-ar ajuta mult daca ar continua pana la sfarsitul verii.

 2. raluca says:

  Pentru noi este foarte important sa stim ca avem aceste puncte de prim ajutor ca sa ne ajute sa trecem mai usor peste canicula

 3. andrei says:

  Cel mai mult imi place la dvs ca intotdeauna puneti pe primul plan sanatatea si binele cetatenilor.

 4. roxana says:

  Domnule primar, ar fi foarte bine sa faceti un punct si pe Vacaresti, spre Piata Sudului ! Cat stam in trafic, in autobuze fara aer conditionat, n ar strica macar o sticla cu apa !!!

  • Daniel Băluță says:

   Bună ziua! Voi trece și locația amintită în lista celor în care organizăm punctele de prim-ajutor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *