Vă invit la ”Zilele Bucureștiului” în Parcul Lumea Copiilor

Bucureștiul îmbracă, în aceste zile, haine de sărbătoare, cu ocazia împlinirii a 557 de ani de atestare istorică a orașului nostru.

Am bucuria să-i invit pe toți locuitorii Sectorului  4 și pe toți cei care doresc să ni se alăture la o serie de evenimente care au loc in Parcul Lumea Copiilor, parte din festivalul „Zilele Bucureștiului”, organizat de Centrul European Cultural și de Tineret pentru U.N.E.S.C.O „Nicolae Bălcescu”, împreună cu Primăria Sectorului 4.

Începând de astăzi și până pe 18 septembrie, în Parcul Lumea Copiilor organizăm o serie de manifestări artistice, demonstrații de lupte medievale, de dans contemporan și folcloric, piese de teatru și demonstrații de dresaj canin, dar și o expoziție de costume medievale și populare.

Punctul culminant la festivalului va avea loc duminică, 18 septembrie, când va fi organizat un concert de muzică folk, cu prilejul împlinirii a 47 de ani de la înființarea Cenaclului Flacăra. Vreau să vă informez că avem invitați speciali, printre care și Andrei Păunescu, fiul poetului Adrian Păunescu, George Nicolescu, Alex Velea și multe alte vedete.

Distracție frumoasă tuturor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *