Strategia de Dezvoltare a Sectorului 4 a fost prezentată la Bruxelles

Strategia de dezvoltare a sectorului 4, aflată în dezbatere publică pe site-ul primăriei, a fost făcută cunoscută, săptămâna aceasta, la Bruxelles.

Documentul a fost prezentat de către reprezentanții Primăriei Sector 4 participanților la conferința ”Oportunități de Dezvoltare Regională și Urbană: Contribuția Fondurilor Europene pentru Dezvoltarea Regiunii București-Ilfov”, organizată de eurodeputatul PSD Claudia Țapardel și Agenția pentru Dezvoltare Regională București-Ilfov.

Le mulțumesc organizatorilor pentru ocazia oferită și vă reamintesc faptul că încă mai puteți trimite administrației locale sugestii și propuneri pe marginea Strategiei de Dezvoltare a Sectorului 4.

1 Comment

 1. Antonio Andrusceac says:

  Felicitări !

  Vom veni cu propuneri de accesare a Fondurilor europene ca prima soluție în orice investiție sau dezvoltare comunitara , si abia apoi , dacă nu avem linii de finanțare pe ceea ce ne dorim , să apelam la bugetul local.
  Oricum primul pas ar fi ca achizițiile Primăriei să fie făcute prin U P A , având astfel posibilitatea să reducem atât cheltuielile cu achizițiile, să nu mai plătim sumele datorate ptr neangajarea persoanelor cu dizabilități și indirect , ss contribuim la susținerea di generarea de noi locuri de muncă ptr aceștia.

  Cu sima ,
  Antonio Andrusceac
  Liderul de grup al Consilierilor USB.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *