Primăria Sectorului 4 a demarat distribuirea de ajutoare alimentare pentru persoanele defavorizate

Vă informez că, începând de ieri, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 4, din cadrul Primăriei Sectorului 4, a demarat distribuirea ajutoarelor alimentare pentru persoanele defavorizate, prin programul european POAD.

Vă reamintesc faptul că beneficiarii acestor ajutoare sunt șomerii cu indemnizație de până în 450 de lei sau cei fără indemnizație, persoanele care dispun doar de venitul minim garantat, adulți sau minori cu handicap grav sau accentuat și pensionarii (sau persoanele cu pensie de urmaș) cu pensie de până în 450 de lei.

Cei care beneficiază de ajutoare alimentare pot intra în posesia pachetelor la adresa bd. Metalurgiei nr.89, Sector 4 (în incinta Colegiului Tehnic „Miron Nicolescu”).

Vedeți mai multe detalii pe site-ul Primăriei Sectorului 4.

5 Comments

 1. ionela says:

  Un gest foarte frumos care ajuta mult persoanele defavorizate.

 2. Dacă nu am un servicii si lucrează doar soțul și suntem patru persoane putem beneficia de ele

  • Daniel Băluță says:

   Bunp ziua! Vă rog să apelați cu încredere la personalul nostru de la DGASPC. Ei sunt în măsură sa vă explice condițiile pe care trebuie să le îndepliniți.

 3. daniela says:

  Sunteti foarte generos cu cei care au nevoie si ne madrim ca va avem ca primar.

 4. simona says:

  Desi pentru multi aceste alimente nu inseamna nimic, pentru persoanele defavorizate sunt de un real ajutor si pentru asta va apreciez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *