Dăm startul campaniei electorale: vă invit să fim o forță activă, pentru un viitor frumos

Dorin Pena – Un proiect Smart City de succes este un ecosistem
May 5, 2016
Patrick Ekeng: victima unui sistem de sănătate… bolnav
May 7, 2016

Dăm startul campaniei electorale: vă invit să fim o forță activă, pentru un viitor frumos

Astăzi, s-a dat startul campaniei electorale. Și profit de această ocazie pentru a vă invita să fiți alături de echipa victorioasă a Sectorului 4. V-am demonstrat în aceste luni în care am fost Primar Interimar că sunt genul de om care este adeptul faptelor și al vorbelor mai puține. Iar toate proiectele reușite pe care le-am implementat până acum vi se datorează vouă, cetățenilor Sectorului 4, alături de care am petrecut timp pe teren și ale căror probleme și nevoi am încercat să le ascult și să le soluționez alături de echipa mea.

Niciodată nu am încercat să distrug lucrurile bune pe care predecesorii mei le-au făcut pentru sectorul nostru, ba din contră: m-am asigurat că acestea vor fi continuate, în aceeași măsură în care am implementat altele noi. Pentru că doar în acest fel ne putem construi un viitor mai bun, mai frumos, mai prosper, pentru întreaga noastră comunitate.

Alături de echipa mea, aveți certitudinea că sunteți actorii principali ai acțiunilor noastre; că sunteți ascultați și implicați în deciziile luate spre binele sectorului nostru. Doar fiind solidari și colaborând putem fi o forță activă în societate și putem contribui la dezvoltarea comunității noastre.

Orice ar fi, să nu uitați că Primăria ne aparține nouă, cetățenilor Sectorului 4!

 

 

2 Comments

  1. marius says:

    Tocmai de asta va vom vota ca ati fost singurul candidat care a facut mai multe decat a vorbit si care recunoaste ca Primaria ne apartine noua, cetatenilor Sectorului 4.

  2. diana says:

    Ati implementat multe proiecte intr-un timp relativ scurt iar campania dvs. electorala s-a bazat doar pe fapte si nu pe vorbe cum este cazul celorlalti candidati. Asta pe langa faptul ca aveti cea mai curata si transparenta campanie electorala din ultimii ani. Mai mult de atat nici ca ne puteam dori de la un candidat la primaria sectorului nostru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *